Rodoslov maksimovic.rs  
максимовић.срб
ПОЧЕТНА СТРАНА
РОДОСЛОВЉЕ
ПРИРУЧНИК
ЛИТЕРАТУРА
РОДОСЛОВИ
ФОТО АЛБУМ
О МЕНИ
ЛИНКОВИ
КОНТАКТ
МАПА САЈТА
ЛИНКОВИ
Линкови
Домаћи родослови
Домаћи портали
Страни портали
Удружења и институције
Програми
 
Домаћи портали посвећени српским родословима и родословима из Србије

1.

Српско родословно друштво / Serbian Genealogical Society
Срдачно Вас позивамо да нам се придружите. Ваше чланство у СРД и ваша интересовања допринеће много бољој атмосфери.Оно вас, такође, сврстава у групу дугогодишњих генеаолога. Заједно ми промовишемо наш родослов и радимо на породичној историји. Богата историја коју Србија и околни регион могу да понуде, захтева да СРД чине група људи различитих профила чије је интересовање породична историја. Свима нам је заједничка љубав према родослову. СРД wеб презентација може бити ваш портал за проналажење породичних корена. За сваког има по нешто.
Истраживања у генеаологији воде вас фасцинантним стазама где учите не само о вашим прецима, већ и о историји, култури и самом себи. Наше удружење учиниће све да будете у току са текућим генеолошким догађајима и публикацијама. Даваћемо упутства за спровођење детаљнијих истраживања, и обезбеђиваћемо попусте за производе и догађаје. Можете добровољно помоћи, јер без помоћи свих ових дивних волонтера, много послова још увек не би било завршено.

2.

Ni-Kel.com Глобални родослов
Никел тим је себи поставио нови задатак и стреми новом циљу. Многи људи, како у свету тако и код нас, схватају велики значај поимања своје прошлости и својих корена. Није новост да се на многим сајтовима могу наћи родослови српских фамилија. Али ми хоћемо да вам понудимо нешто више.
Глобални родослов Србије вам нуди да приказете свој родослов нашим многобројним корисницима, али нуди и несто више. Правилним уносом података врши се повезивање свих родослова у једну функционалну целину. То омогућава да било који посетилац може наћи сву своју родбину по мушкој или женској линији. Искуство нам говори да већина Срба не познаје своју родбину по женској линији већ иза трећег колена. Глобални родослов Србије даје могућност да проверите своју родбинску везу са другим особама.

3.

Ковачевић антиквитети и родослови
Разноврсни текстови
Направљено уз помоћ 'Максиног алата за родословно стабло'
Copyright © 2006 Драган Максимовић, www.maksimovic.rs

 
Copyright © 2006 Драган Максимовић
Сва права задржана!